Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی لارویی کارگردان مستند «قائد الحشد» بیان کرد که این اثر درباره زندگی شهید ابومهدی المهندس از مقطع ورود داعش به عراق تا زمان شهادتش است. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مهدی لارویی درباره مستند «قائد الحشد» به تهیه کنندگی سیدهاشم موسوی که در یازدهمین جشنواره فیلم «عمار» حضور دارد، گفت: این مستند درباره زندگی شهید ابومهدی المهندس از زمان ورود داعش به عراق تا زمان شهادت ایشان است، این روایت زندگی از زبان فرماندهان حشد و کسانی که با او سال‌های زیادی زندگی کرده‌اند و در کنار او بوده‌اند، رقم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما خاطرات این افراد را از زندگی ابومهدی تا شهادتش را ثبت کرده‌ایم.

وی افزود: ما زمستان سال ۹۸ به عراق رفتیم، حدود سه چهار روز آنجا بودیم که ناگهان جریان کرونا در ایران پیش آمد. با این وجود حوالی ۹ روز در آنجا ماندیم و توانستیم با چند نفر از فرماندهان حشد الشعبی عراق مصاحبه کنیم و خاطرات آن‌ها را داشته باشیم. ما می‌خواستیم یک مستند جامع و کامل درباره ابومهدی بسازیم، چون آقای موسوی تهیه کننده این اثر قبلاً مستندی با نام «سلفی با ابومهدی» درباره همین شهید بزرگوار ساخته بود و پیش زمینه ذهنی و شناخت کاملی از ابومهدی داشت.

لارویی ادامه داد: این بار بعد از شهادت او قصد داشتیم یک فیلم مستند کامل بسازیم،  اما متأسفانه به دلیل کرونا، پرواز‌ها لغو شد و مشکلاتی برایمان پیش آمد حتی برگشت ما هم با چالش‌هایی مواجه شد برای مثال مجبور شدیم به صورت زمینی از مرز مهران به ایران بیایم، چون هیچ پروازی صورت نمی‌گرفت و… در مجموع مشکلاتی که کرونا به وجود آورد باعث شد که نتوانیم مصاحبه‌هایی با آن افرادی که مد نظرمان بود، داشته باشیم.  به همین دلیل آن مستند جامع و کاملی هم که مد نظر ما بود، شکل نگرفت. از همین رو تنها توانستیم به برهه ورود داعش به عراق تا زمان شهادت ابومهدی در عراق اشاره کنیم.

این کارگردان اظهار کرد: ابومهدی در عراق فرمانده حشدالشعبی بود که ما در مستند به آن اشاره کردیم. وقتی داعش وارد عراق می‌شود، نوری المالکی نخست وزیر عراق با ابومهدی تماس می‌گیرد و می‌گوید به سران ایرانی زنگ بزنید و از آن‌ها طلب امداد کنید، چون اگر آن‌ها به کمک ما نیایند بغداد سقوط می‌کند. از همین رو ابومهدی با حاج قاسم سلیمانی تماس می‌گیرد و آن‌ها در خانه ابومهدی در بغداد قرار ملاقات می‌گذارند. در عین حال به فرماندهانی که از قدیم با هم در جنگ ایران و عراق بر ضد صدام‌ می‌جنگیدند و در سپاه بدر حضور داشتند زنگ می‌زنند، همه آن‌ها در خانه ابومهدی جمع می‌شوند و تصمیم می‌گیرند نیروی مردمی را وارد صحنه کنند. بعد از فتوای آقای سیستانی هم، نیرو‌های مردمی به سمت محور‌های عملیاتی می‌آیند و به نوعی می‌شود گفت حشدالشعبی با حضور حاج قاسم و یک سری فرماندهان حشد در خانه ابومهدی شکل می‌گیرد.

لارویی توضیح داد: نکته‌ای که درباره ابومهدی می‌توانیم بگوییم این است که او یک فرمانده بزرگ و مؤسس حشدالشعبی با روح و ذهن بزرگ بوده است،  اما در این فیلم می‌بینیم که فردی به این بزرگی گاهی به یک سری نکات ریز توجه می‌کرد که شگفت‌انگیز است مثلاً توجه زیادی به رزمندگان داشت این کار‌ها شخصیت ابومهدی را در نزد آن‌ها محبوب‌ می‌کرد.  برای مثال در یکی از محور‌های عملیاتی در محل عملیات همراه با رزمندگان بر سر یک سفره غذا می‌خورد، به درد و دل‌های آن‌ها گوش می‌داد و… در آن جمع یکی از رزمندگان گفته بود حتی پدرم در خانه با من اینگونه رفتار نکرده بود که ابومهدی با من رفتار کرد. ابومهدی هم گفته بود من مثل پدر شما هستم. وقتی این نکات ریز را در زندگی او جستجو‌ می‌کنیم متوجه می‌شویم که چرا ابومهدی محبوب می‌شود.

این کارگردان در پایان با اشاره به اینکه تدوین این فیلم زمان بر بود، بیان کرد: انجام این مرحله ۶ ماه طول کشید، چون حجم مصاحبه‌ها،  راش‌ها و آرشیو‌ها زیاد و نیاز بود همه آن‌ها را دوباره نگاه کنم ضمن اینکه این مصاحبه‌ها به زبان عربی بود و باید ترجمه می‌شد که این کار‌ها زمان می‌برد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حشدالشعبی الحشد الشعبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان+ فیلم

کاروان ۲۰۰۰ نفری از دختران و مادران اصفهانی به گلستان شهدای کرمان اعزام شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، 2000 نفر از بانوان اصفهانی در گلستان شهدای اصفهان حضور یافته و با تجدید میثاق بر سرمزار شهید زاهدی و نثار گل بر مزار این شهید به سوی گلستان شهدای کرمان عازم شدند.

کاروان دختران حاج قاسم با سربند یا زهرا و پلاکارت‌های " حجابم افتخارم" و تصاویر از حاج قاسم در مصلی امام علی (ع) کرمان هم پیمان شدند و به سمت بیت‌الزهرا به راه افتادند.

این کاروان، بزرگترین اردوی دخترانه کشور است که از گلستان شهدای اصفهان شروع و به گلستان شهدای کرمان ختم شد.

.

انتهای پیام/163/.

دیگر خبرها

  • پرونده حرکت جنجالی مانچینی بسته شد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان
  • سد کوثر گچساران پر شد
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان+ فیلم
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • مجموعه مستند «پا به ماه» از شبکه ۲