Web Analytics Made Easy - Statcounter

«هدی مثنی»، زن آمریکایی عضو گروه تروریستی داعش که در رسانه‌ها با لقب «عروس داعش» شناخته می‌شود، اخیرا به روایت شرایط زندگی خود پرداخته است.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، هدی ۲۵ ساله در سال ۲۰۱۴ میلادی به گروه تروریستی داعش پیوست و در آنجا به تروریست‌ها در امر دعوت به خشونت علیه آمریکایی‌ها کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فوریه ۲۰۱۹ میلادی، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که دستور داده است مانع بازگشت هدی به آمریکا شوند با این حال وکیل وی تاکید کرد که او یک شهروند آمریکایی است.

در آن زمان مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا نیز از مخالفت کشورش برای بازگشت هدی به آمریکا خبر داد.

هدی اخیرا در یک فیلم مستند با عنوان «بازگشت: زندگی پس از داعش» ظاهر شده است. او در این مستند شرایط زندگی خود در سوریه و اقدامات داعش در این کشور را بازگو می‌کند.

وی در این فیلم با اشاره به اینکه داعش او و پسر دوساله اش را وادار کرد تا شام علف بخورند، خلافت ادعایی داعش را جهنمی روی زمین توصیف کرد.

به گفته هدی، حضورش بین دیگران ممنوع بود و او نمی‌توانست با کسی در ارتباط باشد و حتی یک بار نیز به دلیل پوشیدن کفش نایک زیر لباسهایش تنبیه شده بود.

این زن عضو گروه تروریستی داعش در ادامه این مستند چگونگی فرارش از دست داعش و انتقالش به اردوگاه روج را شرح داد و گفت: با وجود مواد منفجره‌ای که در مسیر‌ها و جاده‌ها جاسازی کرده بودند، برای نجات فرزندم فرار کردم. از کرده خود احساس پشیمانی می‌کنم و آرزو می‌کنم کاش می‌توانستم این مرحله را از زندگی ام پاک کنم.

وی یادآور شد که با سه افراطی در سوریه ازدواج کرد که یکی پس از دیگری در جریان درگیری‌ها در این کشور به هلاکت رسیدند.

در فوریه ۲۰۱۹ میلادی، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که دستور داده است مانع بازگشت هدی به آمریکا شوند.

هدی که از ساکنان ایالت آلابامای آمریکاست، هنگام پیوستن به گروه تروریستی داعش، یک دانشجوی بیست ساله بود و والدین خود را به قصد شرکت در یک اردوی دانشجویی فریب داد و به صورت قاچاقی به سوریه رفت.

وی پس از نابودی کامل گروه تروریستی داعش در سوریه در ژانویه ۲۰۱۹ میلادی به نیرو‌های سوریه دموکراتیک که از حمایت آمریکا برخودارند، تحویل داده شد.

منبع: اسکای نیوز

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: داعش گروه تروریستی داعش گروه تروریستی داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۰۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران

درباره علل این سفر در شرایط کنونی با دکتر جعفر قنادباشی کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا به گفت‌وگو نشستیم.


پس از ماجراهای مقر موساد و ماجرای انتقال تروریست‌ها از اقلیم اصلاً تصور نمی‌شد هیئتی از اقلیم به تهران بیاید علت این سفر چیست؟ 
جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان هیچ‌گاه وارد روابط خصمانه‌ای که موجب قطع مراودات بشود، نشده‌اند؛ بنابراین این سفر تعجب‌آور نیست و در عرصه سیاسی عادی و در عرف مراودات دیپلماتیک می‌گنجد و با توجه به علت سفر و شرایط فعلی اقلیم کردستان، این سفر مورد اهمیت واقع شده است.

اقلیم کردستان در حال حاضر از دو نظر دارای شرایط ویژه‌ای است که ادامه حیات سیاسی این منطقه خودمختار را می‌تواند به مخاطره بیندازد و هیچ‌گاه تاکنون شرایط برای اقلیم بدین شکل نبوده است. نخست، اختلافات میان دو حزب اصلی بر سر انتخابات است که موقعیت حزب دموکرات را در خطر قرار داده است و بخشی از این دیدار برای کمک ایران به منظور حل مشکلات داخلی است. 

از طرفی، شرایط منطقه‌ای نیز اصلاً به سود اقلیم کردستان نیست و بارزانی‌ها به‌خوبی متوجه هستند ایران دست برتر را در منطقه دارد و می‌تواند برای حل مشکلات اقلیم کمک کند.

 با  توجه به سوابق حملات ترکیه و دست‌اندازی به شمال عراق و سوریه و امکان تکرار آن، این مسئله بارزانی‌ها را نگران می‌کند. ایران به‌عنوان همسایه‌ای مقتدر و با حسن‌نیت در توافق امنیتی با کشورهای مختلف از جمله عراق است و می‌تواند شرایط را برای همکاری با اقلیم فراهم کند. طبیعی است با توجه به این شرایط رئیس اقلیم در دشواری‌های داخلی و خارجی ایران را به عنوان طرف گفت‌وگو انتخاب کند.

آیا در این سفر، امضای قراردادهای بزرگ امنیتی اقتصادی در دستور کار قرار دارد؟
در حال حاضر شرایط برای توافق امنیتی بزرگ و قراردادهای اقتصادی-امنیتی جدی فراهم نشده و سخنی هم به میان نیامده است. البته همکاری‌های محدودی همواره وجود دارد. اقلیم، قابلیت‌های زیادی دارد و ایران نیز می‌تواند با همه کشورهای منطقه و عراق روابط تجاری خوبی برقرار کند، اما همواره همکاری اقتصادی ایران و اقلیم، در چارچوب خاص تعریف شده است که مسلماً باید در ماه‌ها و سال‌های آینده منتظر ورود به آن بود.

آیا ممکن است نزدیک شدن اقلیم به ایران روی قسد و کردهای سوریه هم اثرگذار باشد؟
هرگونه همکاری میان نیروهای منطقه‌ای می‌تواند تأثیراتی را بر گروه‌های مختلف داشته باشد، اما بازی با مهره‌ها در سوریه در چارچوب‌های دیگری حرکت می‌کند و مناسبات ما با اقلیم عمدتاً در پایان دادن به تحرکات مخالفان ایران از خاک اقلیم کردستان دارای اهمیت است و موجب ناامید شدن رژیم‌هایی خواهد شد که در حال بهره‌برداری از خاک کردستان علیه منافع جمهوری اسلامی ایران هستند.

در واقع تأثیرپذیری گروه‌ها در سوریه از روابط ایران و اقلیم غیرمستقیم است و با توجه به شرایط کنونی افزایش قدرت ایران و شرایط فعلی اقلیم ، تأثیر جدی بر گروه‌های کرد قسد ندارد، بلکه بیشتر از تحرکات حضور آمریکایی‌ها در منطقه اثرپذیری دارند و عمدتاً از ضعف حضور آمریکایی‌ها در منطقه متأثر خواهند شد.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد